Logo icoon InnerHealth by Marleen
Portret: Marleen Wilbrink zit op donkere bank
@ Willemijn Beekman

Orthomoleculair therapeut

marleen wilbrink

Ik ben Marleen en ik help jou om fit, gezond en gelukkig te worden zodat jij kan genieten van het leven vanuit je innerlijke kracht en rijkdom. 

Door zelf te ervaren wat een wereld van verschil het is voor je gezondheid als je naar je lichaam leert luisteren en keuzes durft te maken waar je zelf écht in gelooft, wil ik dit zo veel als mogelijk delen met anderen, want ik gun dat iedereen!

In 2023 heb ik mijn vaste baan als business manager bij ING opgezegd en ben begonnen als zelfstandig ondernemer met mijn eigen praktijk als orthomoleculair epigenetisch therapeut.

Ik woon in Amsterdam en ben naast orthomoleculair therapeut ook dansdocent bij Our Kizomba Connection en dit doe ik met enorm veel passie. 

Dans en orthomoleculaire therapie sluiten super mooi op elkaar aan, omdat ik dagelijks zie wat dansen met de mentale en fysieke gezondheid van onze studenten doet en dat maakt het ontzettend dankbaar werk.

De moedeloosheid, angst en onzekerheid over je gezondheid begrijp ik als geen ander. Toen ik stopte met de anticonceptiepil, heb ik ervaren dat er vanalles veranderde in mijn lichaam en geest.

Ik leerde mezelf opnieuw kennen en voelde dat mijn lichaam andere behoeftes kreeg. Ook heb ik ervaren hoe het is om werk te doen waar ik niet gelukkig van werd, hoeveel impact dat had op mijn gezondheid en vooral wat een wereld van verschil het heeft gemaakt toen ik daar mee besloot te stoppen en te kiezen voor iets wat echt bij mij hoort. Ik vond de kracht in mezelf en heb dat gebruikt om een gezonde en betere versie van mezelf te worden, op mentaal, emotioneel, spiritueel en lichamelijk vlak.

Het is de kunst om jezelf te leren kennen en te achterhalen wat jij nodig hebt en waar jij gelukkig van wordt, dit verschilt namelijk per persoon.

3 opengesneden papayas op 2 lichtgroene borden

Mijn interesse voor een gezonde leefstijl is enorm gegroeid in de afgelopen jaren door zelf bepaalde fysieke ongemakken te hebben meegemaakt zoals een knieblessure, huidklachten en menstruele problemen. 

Toen ik merkte wat je kan doen vanuit je voeding en leefstijl om deze ongemakken te verhelpen, ben ik me gaan omscholen tot orthomoleculair epigenetisch therapeut, want ik wil deze kennis graag met zoveel mogelijk mensen delen om ze verder te helpen in hun gezondheidspad.

Certificaten en diploma's

Schrijf je nu in voor
de nieuwsbrief en
ontvang gratis mijn ebook

Bekijk voor meer informatie het privacy beleid.

Mockup - iPad met ebook Energiek in 1 week